(Beëdigde) vertalingen Nederlands-Duits, Duits-Nederlands

Vertalen is veel meer dan het vinden van woorden met dezelfde betekenis. Cultuurverschillen tussen de landen en kleine nuances tussen verschillende woorden kunnen een tekst een heel andere lading geven.

De vertaling door een moedertaalspreker, het overbruggen van cultuurverschillen en het reflecteren van de vertaling zijn uiterst belangrijke voorwaarden voor de kwaliteit van een vertaling.

Gaat het om een wervende tekst voor een potentiële klant of om een juridische of zakelijke vertaling?

Mijn naam is Bettina Nooren en ik zal uw tekst omzetten van en naar het Nederlands en Duits zonder dat daarbij de kern van uw verhaal en het gevoel dat u wilt overbrengen verloren gaan. Mijn jarenlange ervaring in diverse takken van het Duitse bedrijfsleven is voor mijn klanten een grote meerwaarde.

Sinds mijn beëdiging als vertaler door de Rechtbank Utrecht werk ik zowel voor notaris- en advocatenkantoren als ook voor ondernemingen.

Ik ben benieuwd naar uw teksten. Neem contact op via: vertaling@triaccent.nl of +31 (0) 6 52 48 80 11.

Moedertaalspreker Duits

Professioneel

Stipt en betrouwbaar

Klantenreviews

Bettina Nooren heb ik leren kennen als een consensieuse en adequate vertaalster. Ze verdiept zich in de tekst om tot een optimale vertaling te komen. Ze werkt snel en punctueel. Bovendien is ze klantvriendelijk en betrokken. Kortom, ze levert uitstekend vertaalwerk!

Benjamin Care

Hartstikke tevreden. Er wordt goed meegedacht.
Goede vertalingen en snelle reactie op mijn vragen.

Wouters Textiles

Wij als Qron maken geregeld gebruik van Triaccent Vertalingen, ben super te spreken over de snelle terugkoppeling, meedenken en het tijdig aanreiken van de vertaling. Doe graag zaken met Bettina!

Qron GmbH

Een vrijblijvende offerte aanvragen?

Contact

Neem contact op via vertaling@triaccent.nl. Graag bereken ik een vrijblijvende offerte en beantwoord uw vragen. Het vertaaltarief wordt op basis van uw bronteksten berekend. Graag ontvang ik deze teksten als bijlage in uw e-mail.

Of u neemt telefonisch contact op via +31 (0)6 52488011.

Kwaliteit en vertrouwelijkheid

Ik ben lid van het Nederlands Genootschap voor Tolken en Vertalers NGTV en ingeschreven in het kwaliteitsregister beëdigde tolken en vertalers Rbtv onder nummer 5266. Triaccent Vertalingen heeft het privacycertificaat van Privacy Zeker behaald.

Ik ben lid van het Nederlands Genootschap voor Tolken en Vertalers
Triaccent Vertalingen - Privacy Zeker gecertificeerd