Een korte introductie

Bettina Nooren, beëdigd vertaler Duits

Ik ben beëdigd vertaler Nederlands-Duits, Duits-Nederlands, moedertaalspreker Duits en eigenaar van Triaccent Vertalingen .

Geboren en getogen in Noord-Duitsland heb ik als moedertaalspreker Duits jarenlange ervaring in diverse takken van het Duitse bedrijfsleven en in de Nederlandse gezondheidszorg verworven. Behalve in Duitsland heb ik een aantal jaren in Zuid-Amerika gewoond. Sinds 2006 woon ik in Nederland en heb hier mijn liefde voor talen gerealiseerd.

Na de succesvolle afronding van de bacheloropleiding Vertaler Duits aan de hogeschool ITV in Utrecht werd ik door de rechtbank Utrecht als vertaler voor de vertaalrichtingen Nederlands-Duits, Duits-Nederlands beëdigd en in het Register voor beëdigde tolken en vertalers (Wbtv nr. 5266) ingeschreven.

Regelmatig volg ik cursussen voor het op peil houden en opfrissen van mijn juridische kennis en vertaalvaardigheden. Het leveren van vertalingen van hoge kwaliteit is het meest belangrijke onderdeel van mijn dienstverlening.

Voor de consistente toepassing van uw bedrijfsspecifieke terminologie wordt gebruik gemaakt van een CAT-tool (Computer-aided Translation), maar ook voor de vertaling van juridische teksten en documenten.

Vertalingen van kwaliteit – betrouwbaar en professioneel

Bettina Nooren - Triaccent Vertalingen

Klantenreviews

Bettina Nooren heb ik leren kennen als een consensieuse en adequate vertaalster. Ze verdiept zich in de tekst om tot een optimale vertaling te komen. Ze werkt snel en punctueel. Bovendien is ze klantvriendelijk en betrokken. Kortom, ze levert uitstekend vertaalwerk!

Benjamin Care

Hartstikke tevreden. Er wordt goed meegedacht.
Goede vertalingen en snelle reactie op mijn vragen.

Wouters Textiles

Wij als Qron maken geregeld gebruik van Triaccent Vertalingen, ben super te spreken over de snelle terugkoppeling, meedenken en het tijdig aanreiken van de vertaling. Doe graag zaken met Bettina!

Qron GmbH

Een vrijblijvende offerte aanvragen?

Contact opnemen

Wilt u een tekst door mij laten vertalen of heeft u een vraag? Stuur mij dan een e-mail via vertaling@triaccent.nl en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende, op maat gemaakte offerte. Een offerte wordt opgesteld op basis van uw te vertalen documenten. Deze kunt u met uw e-mail meesturen. U kunt mij ook telefonisch bereiken via +31 (0)6 52488011.

Bedrijfsgegevens

Triaccent Vertalingen
Bettina Nooren
Sleper 86
3448 WK Woerden

M +31 (0) 6 52 48 80 11
E vertaling@triaccent.nl
W www.triaccent.nl

LinkedIn: nl.linkedin.com/in/bettinanooren
Facebook: www.facebook.com/triaccent

BTW-nr. NL 261630982 B01
KvK Utrecht 59897619