Een korte introductie

Bettina Nooren, beëdigd vertaler Duits

Ik ben beëdigd vertaler Nederlands-Duits, Duits-Nederlands, native speaker Duits en eigenaar van Triaccent Vertalingen.

Geboren en getogen in Noord-Duitsland heb ik als native speaker Duits jarenlange ervaring in diverse takken van het Duitse bedrijfsleven en in de Nederlandse gezondheidszorg opgedaan. Behalve in Duitsland heb ik een aantal jaren in Zuid-Amerika gewoond. Sinds 2006 woon ik in Nederland en hier heb ik mijn liefde voor talen kunnen verwezenlijken.

Na de succesvolle afronding van de bacheloropleiding vertaler Duits aan de ITV Hogeschool voor tolken en vertalen in Utrecht ben ik door de rechtbank Utrecht als vertaler voor de vertaalrichtingen Nederlands-Duits en Duits-Nederlands beëdigd en in het Register voor beëdigde tolken en vertalers (Wbtv nr. 5266) ingeschreven.

Regelmatig volg ik cursussen om mijn juridische kennis en vertaalvaardigheden op peil te houden. Het belangrijkste onderdeel van mijn dienstverlening is het leveren van vertalingen van hoge kwaliteit.

Voor de consistente toepassing van uw bedrijfsspecifieke terminologie en voor de vertaling van juridische teksten en documenten wordt gebruik gemaakt van een CAT-tool (Computer-Aided Translation).

Vertalingen van kwaliteit – betrouwbaar en professioneel

Bettina Nooren - Triaccent Vertalingen

Klantenreviews

Bettina Nooren heb ik leren kennen als een consensieuse en adequate vertaalster. Ze verdiept zich in de tekst om tot een optimale vertaling te komen. Ze werkt snel en punctueel. Bovendien is ze klantvriendelijk en betrokken. Kortom, ze levert uitstekend vertaalwerk!

Benjamin Care

Hartstikke tevreden. Er wordt goed meegedacht.
Goede vertalingen en snelle reactie op mijn vragen.

Wouters Textiles

Wij als Qron maken geregeld gebruik van Triaccent Vertalingen, ben super te spreken over de snelle terugkoppeling, meedenken en het tijdig aanreiken van de vertaling. Doe graag zaken met Bettina!

Qron GmbH

Een vrijblijvende offerte aanvragen?

Contact opnemen

Wilt u een tekst door mij laten vertalen of heeft u een vraag? Stuur dan een e-mail naar vertaling@triaccent.nl. Ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor een vrijblijvende, op maat gemaakte offerte.

Een offerte wordt opgesteld aan de hand van de door u ingezonden bronteksten. Deze teksten kunt u mij per e-mail als Word- of PDF-bestand sturen.

Ik ben ook telefonisch bereikbaar op

+31 (0)6 52488011.

Bedrijfsgegevens

Triaccent Vertalingen
Bettina Nooren
Sleper 86
3448 WK Woerden

M +31 (0) 6 52 48 80 11
E vertaling@triaccent.nl
W www.triaccent.nl

LinkedIn: nl.linkedin.com/in/bettinanooren
Facebook: www.facebook.com/triaccent

BTW-nr. NL 002452383 B06
KvK Utrecht 59897619