Projecten - Charakter

De gourmetgids van Old Amsterdam – Een vertaling naar het Duits

Een boeiende opdracht was de vertaling naar het Duits van de door Old Amsterdam gelanceerde gourmetgids ‘Karakter”’. Deze interessante gids geeft u een rondleiding door de wereld van de beroemde Nederlandse kaas ‘Old Amsterdam’ met verleidelijke recepten, inspirerende interviews en wetenswaardige achtergrondverhalen.

Hieronder vindt u een uittreksel:

“Der Charakter hat etwas Magisches, Er verbirgt sich im Menschen, in Gegenständen, Städten und Gebäuden. Er ist zeitlos und nicht wahrnehmbar, und doch sehr stark. Der Charakter hat viele Nuancierungen, aber nur den einen wichtigen Kern: Eigenart. Das war dann auch vor vielen Jahren die Inspiration für die Entstehung des Old Amsterdam. Käse mit einer eigenen Persönlichkeit und einem ausgesprochenen Geschmack, für jedermann jederzeit wiedererkennbar.”

Vertaling naar het Duits: de Gourmetgids - Triaccent Vertalingen
Vertaling naar het Duits: de Gourmetgids - Triaccent Vertalingen
Vertaling naar het Duits: de Gourmetgids - Triaccent Vertalingen

Klantenreviews

Bettina Nooren heb ik leren kennen als een consensieuse en adequate vertaalster. Ze verdiept zich in de tekst om tot een optimale vertaling te komen. Ze werkt snel en punctueel. Bovendien is ze klantvriendelijk en betrokken. Kortom, ze levert uitstekend vertaalwerk!

Benjamin Care

Hartstikke tevreden. Er wordt goed meegedacht.
Goede vertalingen en snelle reactie op mijn vragen.

Wouters Textiles

Wij als Qron maken geregeld gebruik van Triaccent Vertalingen, ben super te spreken over de snelle terugkoppeling, meedenken en het tijdig aanreiken van de vertaling. Doe graag zaken met Bettina!

Qron GmbH

Een vrijblijvende offerte aanvragen?

Contact opnemen

Wilt u een tekst door mij laten vertalen of heeft u een vraag? Stuur dan een e-mail naar vertaling@triaccent.nl. Ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor een vrijblijvende, op maat gemaakte offerte.

Een offerte wordt opgesteld aan de hand van de door u ingezonden bronteksten. Deze teksten kunt u mij per e-mail als Word- of PDF-bestand sturen.

Ik ben ook telefonisch bereikbaar op

+31 (0)6 52488011.

Bedrijfsgegevens

Triaccent Vertalingen
Bettina Nooren
Sleper 86
3448 WK Woerden

M +31 (0) 6 52 48 80 11
E vertaling@triaccent.nl
W www.triaccent.nl

LinkedIn: nl.linkedin.com/in/bettinanooren
Facebook: www.facebook.com/triaccent

BTW-nr. NL 002452383 B06
KvK Utrecht 59897619